Don't Miss

  Te vroeg wakker..

  By on 24 juni, 2012

  He? Wat? Ehhhh? Waarom ben ik al wakker? Waarom heb ik geen SNOOZE knop? Al een uur de ogen open, twee sterke mokken koffie, en nog niet op aarde? Normaal drie wekkers nodig en nu ontwaken voordat er ook maar één is afgegaan? Op een zondag!!!!?

  Ik voel me bestolen! Van drie uur nachtrust!

  HALT DE DIEF!!!!!!…

  .. en wil je op ook nog een koffie voor me meenemen? Doe maar een dubbele trouwens. Lief van je!

  ** geeft zijn denkbeeldige vriendin een flinke por in haar zijde. Ze schrikt op en kijkt me met haar ontplofte kapsel verdwaast aan. “Gaat het een beetje lief? Je had volgens mij een nare droom, dus heb ik je maar wakker gemaakt. Zeg ehhhh, nu we toch beiden wakker zijn …..” **

  – – – C e n s u u r – – –

  ** ziet zijn denkbeeldige vrouw uit bed stappen. Hihi. Het is een lekkertje hoor die … ehh .. ehhh … hoe heet ze nou ook alweer? Nou ja zeg! Ik kan er niet opkomen??? **

  Dat is het grote nadeel aan een denkbeeldige vriendin hè …

  Het mag geen naam hebben! :-O

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!