Don't Miss

  Stop Songpop!

  By on 16 november, 2012

  De commentator wordt helemaal wild van enthousiasme:

  Diamond Dash gaat aan de leiding op de hielen gezeten door Bejeweled Blitz. Nu galopperen ze zijde aan zijde, en komt het aan op dat laatste stuk. De eindsprint! Vanuit het achterveld komt Zynga Slingo met een noodgang nog opzetten. Haalt de ene na de andere nog in met een ongelofelijke eindspurt. Nog 50 meter te gaan en Zynga Slingo ligt nog maar met een neuslengte achter Diamond Dash en Bejeweled Blitz. De laatste meters, wie gaat het worden? Diamond Dash. Nee. Toch Bejeweled Blitz? De uitzinnige menigte staat op de banken! Wat een zinderende ontknoping van deze race. Zynga Slingo gaat het niet redden, zoveel is zeker. Het gaat duidelijk tussen Diamond Dash en Bejeweled Blitz. Wordt het een foto-finish? Het wordt ……… het wordt …… SongPop. Waar komt die ineens vandaan?”.

  Zijn we bij de paardenrennen? Welnee joh. Het zijn die godverdomde kut-uitnodigingen die je op facebook om de oren vliegen. Voor spelletjes of een verjaardagskalender. Mensen, speel wat je wilt maar stel die permissies eens een keer in! Ons wordt gek!

  “Kom je SongPop met me spelen?”

  Donderstraal op met je SongPop! Het zal vast een leuk spel zijn hoor, anders word ik er tenslotte niet 98.832 keer voor uitgenodigd. Maar, nee.

  “Doen we dan Petville of Rollercoaster? Farmville? Oe oe oe … ehhhhh …. Music Pets!”

  Music Pets? Randdebiel!

  Nodig  jij mij dan ergens voor uit? Ik wil spelen, maakt me niet uit wat! Ik heb verder geen leven! Nodig je me uit? Pleeeeeeeeeeease?”

  Je bent uitgenodigd voor een Senso of Chardonnay. Okay?

  “Die spellen ken ik niehieeeeeeee”.

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!

  2 Comments