Don't Miss

  Pulp TV

  By on 13 november, 2012

  Persoonlijk kijk ik zelden televisie. Hoogstens een paar uur per week. Nogal wiedes! Je mist er toch ook geen drol aan. In het zeer uitzonderlijke, spaarzame en zeldzame geval dat ik iets schijn te missen, kijk ik wel even op Youtube of Uitzendinggemist.

  Jazeker, de tautologien vliegen u om de oren. Of is het nou “tautologieën”? Beiden dan maar? Lijkt me een beetje dubbelop.

  Wat moet ik met al die Pulp TV?

  Mensen, ‘Barbie gaat trouwen!’. Hupsakee: maken we een programma van. Dezelfde hoogblonde domkop zei ooit: “Op Kreta eet ik alleen maar patat, frikandellen en kroketten. Sowieso want ik hou niet van vlees.” en op de vraag van wie die jurk was antwoordde ze “Vannuh… Koetsjie!”. De Haagse imitatie-Gucci naar ik mag aannemen? Heel Nederland plakt achter de buis om deze lopende hinderwetvergunning te volgen. Ja joh, maak dat mokkel ook nog beroemd! Maar dan ook niet lopen klagen als ze in de volgende film van “Dumb & Dumber” de hoofdrol speelt.

  “What are you wearing Samantha (de echte naam van Barbie)?”.
  “I know er niks van. Koet be Koetsjie!”

  Of anders dat programma “Sterren Springen”? Pffffff. Bekend Nederland hijst zich in een badpak, bikini of short om een of andere onooglijke sprong te maken vanaf de duikplank. PLONS. Applaus!!!! Zo konden Terror Jaap (wat een idioot) en Patty Brard (met haar scheve smoel) met pijn en moeite de trap opkomen richting de duikplank, hoewel de trap eigenlijk breed genoeg is.

  Breed (de trap), breder (Patty) en breedst (Terror Jaap). Dumb & Dumber tot de macht tien.

  Patty landde plat op het water. Gerard Joling pist bijna zijn luier vol tijdens het krijsen. Hij kon het niet meer aan! Of zoals Joling zelf pleegt te zeggen: “Ik heb er geen kracht meer voor”. Terror Jaap springt gewoon naar beneden, zoals iedere vinvis dit gedaan zou hebben. Quintis Ristie (zelf ook geen spijker) looft Jaap tijdens zijn jurycommentaar met een “Hey vette shit ouwe”. Ze omhelzen elkaar. Yep, vet en shit.

  “Wie trouwt mijn zoon?”. Jezus mina, daar ga ik echt helemaal geen woorden aan vuil maken hoor. NEXT!

  Heb je al die ellende over je heen laten komen, dan ben je toe aan muziek. Even relaxen! Je schakelt over naar MTV.

  What the fuck? De ene reality-show na de andere knalt je om de oren. Niks lekkere muziek luisteren! Nope, je kijkt naar trailer-trash uit de United States. Of “YouNaaitHetSteeds” zoals Barbie het waarschijnlijk zal noemen. Is dat nou een muziekzender? Van ellende ga je maar spelen met je eigen fluit; DAAR zit tenminste muziek in!

  Klaar met die zooi.

  Straks lekker ‘Man Bijt Hond’ kijken dan maar. That’s REALITY TV!!!

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!

  2 Comments