Don't Miss

  Postcodekloterij

  By on 10 juni, 2012

  Ik val maar meteen met de deur in huis: postcodeloterij afschaffen!

  Als je niet meedoet krijg je onherroepelijk een psychisch probleem als de prijs in je straat valt. Zal je zien, dat je buren (waar je toch al een hekel aan had) een gigantisch bedrag winnen, en jij hebt het nakijken. Je krijgt spontaan zin om die grijns met een schuurspons van hun bakkes te schuren.

  Ach wat leuk, de buren komen even vragen wat je van de nieuwe Maserati vindt. Of je hun nieuwe badkamer al hebt gezien? Ze hebben een foto gemaakt van al die nullen achter hun bankrekening; of je dat nou niet eens zou willen zien? “Ja lachen hoor, ik gun het jullie van harte!” en ondertussen wens je ze de meeste enge ziektes toe. Dat ze lekker scheurbuik krijgen, cholera, tyfus, difterie. Ja de hik kunnen ze ook krijgen. Nu ze rijk zijn menen ze naast geld ook gevoel voor humor gewonnen te hebben: de goudvissen krijgen een gouden vijver. Hilarisch die buren. Ja ja, een extra rijbaan op de oprit; voor de Hummer. Ja Buur, ik weet wat een Hummer is! Er zit een kookeiland in? Nee dat is nieuws voor me. Of ik last heb van de rotonde in de voortuin? Tuurlijk niet! Nee buren, ik weet niet hoeveel briefjes van duizend euro in een Louis Vuitton tas passen. Nee nee, ik wil echt niet raden. Ach, 8021 briefjes. Ja ik weet dat dat dan dik 8 miljoen is (ik kon al rekenen vóórdat jullie geld wonnen). Ach, Buur noemt het “wisselgeld”. Misschien moet hij wat wisselgeld besteden aan die drie onderkinnen die als gelatine hangen te blubberen als hij weer eens om zijn eigen grappen moet lachen? Grappen over geld uiteraard. De LUL. “Een Gouden LUL” roept buur nog even. Hij buldert van het lachen. De kinnen bulderen mee. Alledrie.

  *Ondertussen speur je het internet af met de zoekvraag “wat kost een huurmoordenaar”, en controleer je meteen of dat er nog aan zit deze maand*. Nee, weer in het rood. Oh ja, dat is waar ook .. daarom kon ik niet aan de loterij meedoen. Verdomde vicieuze cirkels.

  *Ding dong* Hallo buurman. Aha .. je wilde even laten weten dat jullie de komende 2 jaar op wereldreis zijn! Of ik een oogje in het zeil wil houden. Ach wat lief .. als dank krijg ik bos bloemen?

  Grrrrrrr.

  Postcodeloterij? Postcodepesterij zullen ze bedoelen!!!!

   

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!