Don't Miss

  Koe in de kont kijken

  By on 19 juni, 2012

  “Achteraf is het een koe in de kont kijken” las ik net ergens.

  Okay, dan slaat mijn geest compleet op hol *kijk um draven*. Ik snap natuurlijk dat het een zegswijze is, maar die moet ooit in het echt zijn ontstaan. Dus er gebeurde iets (we weten nu niet wat), en daarna is iemand naar een koe gelopen met het idee “Die moet ik eens even in de kont kijken”. Wat is daar in hemelsnaam gebeurd dan?

  Wat is in die kont te zien dan? Wat bevindt zich daar waardoor die gebeurtenis minder erg wordt? Is er een orakel in verstopt? Een echo-put? Is het een vorm van meditatie? Bevindt zich daar het levenslicht? En waarom juist op die plek?
  JE WEET HET NIET!

  Hoe krijg je die kop er überhaupt in? Vaseline? Glijmiddel? Dan sta je daar wat te wringen en wroeten om je hoofd door die opening te persen; nou gezellig! Maar goed, je moet en zal naar binnen .. daar ligt tenslotte de oplossing voor alle problemen. En wat dan? Je ziet geen hol! Ja okay, die ene dan. Heeft die koe binnenverlichting dan? Hoe werkt dat?

  Die koe zal zich tenslotte ook afvragen waarom je zo brutaal de achterdeur neemt? Dat beest kan hoogstens vermoeden dat er iets ergs is gebeurd want anders zat er niet iemand in zijn achterste. Slimme beesten!
  *koe blaakt MOEEEEEEEEEEEE*
  Ja schat, we zijn allemaal moe hoor. Niet janken!

  Nou, Daar sta je dan.
  Maar goed, dat was vroeger he! Die deden wel meer rare dingen! Ik denk dat de koeien blij zijn dat we de dingen tegenwoordig op een andere manier aanpakken.

  Dat moeilijk gedoe allemaal. Wij pakken gewoon de koe bij de horens! Zo werkt dat!!!

  HUH????

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!