Don't Miss

  Kleine mensen die klagen

  By on 18 september, 2012

  Lilliputters, dwergen, hele kleine mensjes.

  Ze klagen steen en been over alle aanpassingen die ze in hun huis moeten maken. Boehoe … ons ben zielig!!! Al jankend op een piepklein toilet zodat ze niet verzuipen tijdens het pissen. Met een klein krukje voor de beentjes. Een kleutertafel voor het ontbijt (stuk goedkoper overigens). Eigenlijk kopen ze gewoon de kinderafdeling van Ikea leeg en hebben een huis vol geinig gekleurde schattige kleine mensen spullen.

  Maar ze blijven maar mekkeren!

  Niet net als ons knorren in een peperdure list-jumeaux maar gewoon in een kribbe met een trappelzak. Supergezellig ook nog. Ze kunnen volstaan met een bolderkar als vervoermiddel; DE terreinwagen voor gedrongen medemensen. En een driepersoons bank? Haha. Ze lachen zich kapot. Ze kruipen met het hele gezin in een zetel! Een pietluttige keuken met zeeën van bergruimte. En klein als ze zijn, vreten ze ongeveer net zoveel als een volgroeide hamster! Doen ze voor 10 euro inkopen voor een hele week.

  En nog hoor je ze de hele dag jammeren!!!! Ergens in zo’n mini cafe met de naam ‘Kabouter Plop’. Zittend achter een heel klein biertje. Voor tien eurocent!

  Gatverdamme. Maar dat ze verhoudingsgewijs in een paleis leven qua ruimte, daar hoor je die kleine etterbakken niet over.

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!