Don't Miss

  Kleffe hap uit de muur

  By on 21 oktober, 2012
  De FEBO zweert nog steeds bij de ouderwetse trekautomaat voor snacks. Hoor ik daar applaus? Jazeker wel: van mij!!

  Die bak met gleuven heeft een onweerstaanbare aantrekking op mij. Het is net een magneet. Ik wordt gewoon die kant opgetrokken. Eet me Leon. Eet me.

  Als student aan de HEAO te Eindhoven moest ik dagelijks in Helmond uit de trein om over te stappen in de bus richting Venray. Lekker traag lopen, op mijn dooie gemak. Nee hoor… we hebben helemaal geen haast. Hè nou! Bus gemist :-)

  Joehoeeeeeeeeeeee….

  in galop richting de trekautomaat om een paar slap hangende frikandellen of weeïge kroketten te scoren. Hmmm. Bamischijfje erbij? YUM YUM. Met je snotter voor die kleine raampjes staan gluren. ‘Ja, ligt ie lekker op deze meneer te wachten!’ Als een vis in het water zeg maar. Spreekwoordelijk dan. Laat ik het anders zeggen: als een toerist op de wallen. Zoiets dus! Ook vettig, maar het is in ieder geval beter te vreten dan hetgeen je op de Wallen wordt voorgeschoteld.

  De liefde voor de automaat is nooit weggegaan. De bus richting Venray wel. Geregeld.

  Hè nou!

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!