Don't Miss

  Kinderen zijn cool

  By on 17 september, 2012

  Vandaag met ma even naar het ziekenhuis geweest voor een gehoortest. Voor haar overigens! Met mijn gehoor is niets aan de hand. Ik luister al jaren niet meer.

  In een speelhoekje zat zo’n leuk klein blond kind. Een meiske. Zo’n prupke met staartjes, helderblauwe ogen en een wipneus. Heerlijk eigenwijs ding. Rende daar als een bezetene door de gangen met haar stoere broekje en ruige laarsjes. Zo’n leuk kind. Om verliefd op te worden! Dat kon ik over haar moeder overigens niet echt zeggen. Adoptie gevalletje?

  Op een gegeven moment is ze even uit zicht en hoor je vanuit een gang dat krijsende stemmetje “Mama ik heb een scheet gelaten!”. Whahahahahaha.

  Ik kom dan gewoon echt niet meer bij. Kinderen roepen dat gewoon allemaal. Wat is het toch jammer dat we dergelijke dingen afleren naarmate we volwassen worden. Die eerlijkheid dan … niet de scheten. Prrrrrt. Oeps.

  Net bijgekomen van het lachen vangt mijn blik een schilderij dat door kinderen is gemaakt. Enne, dingen schilderen is niet voldoende! Nee nee, er moeten woorden bij hè! Dat moest … van de juf! En juf is heeeeeel oud (25 jaar) dus die weet wat belangrijk is. Ahum. Ach, kinderen vinden ons allemaal gewoon zwaar bejaard. Nog een jaar of twintig vinden ze dat … en dan zijn ze het zelf :P

  Persoonlijke favorieten:
  – Ziekehhuis met een omgekeerde Z en een h
  – Steetskoop
  – Paasient

  Heerlijk.

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!