Don't Miss

  Jezus en verhalen

  By on 24 augustus, 2012

  Een verhaal komt doorgaans tot me. Weet ook niet hoe ik het anders moet verwoorden. Het dient zich als het ware aan. Vandaag is dat op een of andere manier niet het geval. Het enige dat tot me kwam was iemand die zich Jezus noemde. Ken er niks van maar schrok me wel het apenzuur.

  Of ik nog wat ging schrijven wilde hij van me weten. Hem uitgelegd dat er vandaag niet veel soeps tot me kwam, en dat dit niet persoonlijk bedoeld was. Wel gevraagd of dat hij niet samen met mij wilde brainstormen voor een leuk verhaaltje. Zo’n oude knakker moet toch een schat aan anekdotes met zich meedragen.

  Maar nee, geen tijd, moest naar de kapper of zoiets. Ik geloof er geen biet van, maar dat terzijde. Weet ook eigenlijk niet wat ik had verwacht van een man met een jurk en een krans op zijn gevel. En die naam ook! Lekker ouderwets.

  Verdomde hippies.

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!