Don't Miss

  Interview met een Tokkie

  By on 2 september, 2012

  Interviewer : “Meneer Tokkie, er is de laatste tijd nogal wat onrust in deze buurt. Heeft u enig idee waarom dat zo is?”

  Nou dat zal ik jou eens even haarfijnscherp uitleggen vrind. Dat komt door dat volk uit al die buitenaardse landen, die buitenstaanders. Die passen en meten zich hier niet aan. Ze weigeren pertininent om hunnie zeg maar te verinburgeren. Daar valt niet mee praten, aangezichts ze onze eigenste taal niet verspreken. Die horen hiero gewoon niet in thuis. Die mensen hebben hele anderste normen en baarden.

  Het zal mijn verbazen als er eentje werkt heeft. Hunnie snappen verdondert goed dat ze bij de Bijstand met open ellebogen worden ontvangen. Kijk, als het gratis en voor noppes is dan zijn ze er als de kippen tussen. Beetje onze uitverkeringen voor de neus wegsnuiven. Nee, dan kenne ze ineens wel verstandloos Nederlands lezen. En als ons er dan wat van zegt, dan heb je linea erecta het gedonder in het gelazer!
  En gewoon in de tuin een schaap ritueel verkrachten. Of nee, crimineel slachten bedoel ik. Onze homfiliele buurman kon er niet van in slaap blijven! Maar dat ken al ook nie daaro … die zijn tegen homo’s. Dus we hadden meteen de potten aan het dansen. Met hunnie rare geloofsbetuiging. Volgens mijn zijn ze van de Tralibant. Vind je het van de zotte dat het hier dan een grote teringhoop wordt?

  Interviewer: “Ik begreep uit eerdere interviews dat de vrouwen in deze gezinnen niets te vertellen hebben. Dat de mannen de dienst uitmaken. Heeft u daar ook ervaringen mee?”

  En of ik daar ervaarderig mee ben! Zijn er toch overeengekomsten dan. Dat geeft weer hoop.

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!