Don't Miss

  Ik ben een beetje preuts

  By on 9 oktober, 2012
  Ik zie onwaarschijnlijk veel berichten voorbijkomen op facebook over de sauna. Mensen die erbij zweren! Ze aanbidden het bijna. 
   
  Ik ben er zelf nooit geweest, en dat zal ook niet gaan gebeuren. Althans, niet in dit leven. Misschien in een volgend? Misschien is mijn reïncarnatie ietwat ruimdenkender?
   
  Ben daar waarschijnlijk gewoon domweg te preuts voor. Ik hoef niet zo nodig met mijn borrelprikker naakt rond te drentelen. Wandelende peepshow! Toch iets van schaamte; misplaatst of niet … het is er gewoon. Mijn ex ging er soms echt een hele dag heen om te ontspannen als de stress van haar baan teveel begon te worden. Ik heb het echt nooit begrepen. ‘Ach joh, niemand kijkt daar naar elkaar hoor’ zei ze dan lachend. Nou sorry, weet niet hoe andere mannen het voelen en spreek dus even puur voor mezelf … maar iedere keer als ik haar naakt zag was het feest in mijn huis. Heb het nooit voor lief genomen en echt iedere keer haar lichaam van top tot teen in mijn hersenen opgeslagen. Ik zal dan wel een verschrikkelijke simpele ziel zijn, maar ik vond het niet prettig dat andere mannen haar ook gewoon naakt konden zien. Ja ja, ik ben belachelijk ouderwets kennelijk.
   
  Nou mag mijn lichaam er nog best zijn voor een overjarige kleuter; Ik zal er nooit een Mister Universe mee winnen, maar dat hoeft ook niet. Mister Dorp overigens ook niet! Mister Wijk: gaat um ook niet worden. Ik vrees dat zelfs Mister Straat aan me voorbij zal gaan. Okay, Mister Eigen Huisnummer ga ik als alleenstaande misschien NET redden. Dat wil zeggen: als ik geen bezoek heb!!
   
  Maar goed, even los van mezelf en destijds mijn ex … ik zit helemaal niet te wachten op al die naakte mensen. Ik wil dat niet op mijn netvlies hebben. Doe mij maar gewoon mensen met kleren. Alleen de heeeeeeeele leuke vrouwen wil ik dan graag een keer zonder kleren zien. Zo lang mogelijk … dat dan weer wel.
   
  Ach, ieder zijn ding, zoveel is wel duidelijk. Een sauna-ganger zal mij vermoedelijk nooit begrijpen en andersom ook niet. We hebben beiden gelijk en ongelijk.
   
  Dat is de naakte waarheid … en daar was in dit geval geen sauna voor nodig. Gelukkig!

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!