Don't Miss

  Een avondje SWINGEN

  By on 11 oktober, 2012
  Oh leuk ze gaan swingen. Jeuj! Gaan ze naar een concert? Neen! Naar een dansfeest? Neen! Ze gaan naar het walhalla voor swingers: de parenclub. Het Mekka voor de ruilhandel in partners en lichaamssappen.

  Buiten bij de ingang groeten stellen van diverse leeftijden elkaar vriendelijk. Bij binnenkomst doen ze dat nogmaals, zij het deze keer gekleed in ondergoed. De intenties zijn even doorzichtig als de gedragen lingerie. Niet iedereen is overigens meteen in de stemming; sommigen zitten met hun hoofd nog bij het werk. Zo ook een marktkoopman die in een hoekje met zijn grote handen eens flink op de stevige billen van zijn vrouw klatst en roept ‘Wie maakt me los!??’.

  In de hal wordt ook muzikaal de toon direct gezet. Door de luidsprekers galmen de retro klanken van Keely Smith.

  ♫♫ Swing, swing, swing, swing…..everybody start to swing
  La-die-la……..whoa-ho-ho, now you’re swinging while you sing.

  When the music goes around, everybody goes to town
  but, here’s something you should know, ho, ho, baby, ho ho ho ♫♫

  Een hongerige vijftiger laat er geen gras over groeien en probeert een schaars geklede blondine tevergeefs te verleiden tot een potje sex. De harde muziek maakt dat ze hem bijna niet kan verstaan. Dat hij tegen haar dove oor staat te slispelen helpt natuurlijk ook niet. Hij heeft al acht keer gevraagd of ze hem oraal zou willen bevredigen. Na de zoveelste “WAT ZEG JE?” van de lichtelijk dove lingerie-barbie loopt de man geïrriteerd weg en roept: “OF JE WORST LUST!!!!”.

  In de eerste bar zijn opvallend weinig stoelen. Ook niet nodig overigens; over een uur zit toch iedereen op elkaar! Het motto is ‘mix and mingle’. Hetzelfde geldt voor de drankjes die worden geschonken. Zelden bestelt iemand een biertje of een glas wijn. Het zijn cocktails die de klok slaan. Cocktails met hele ondeugende namen. De stemming bepaalt het drankje en niet andersom ;-)

  De DJ wil mensen op de dansvloer zien, en zoekt naarstig tussen zijn CD’s naar een nummer om de stemming naar een climax te brengen. De 2live crew galmt door de zaal ♫ Ahhh, me so horny ♫. Gejuich klinkt uit alle hoeken en gaten in het schaars verlichte zaaltje. Een enigszins lelijke dame probeert haar uiterlijk te compenseren door haar borsten en billen extreem op de beat te laten schudden. Haar jarretels bezwijken onder het geweld en dwarrelen op de dansvloer. De zwaartekracht werkt ook in een parenclub. Even verder glijdt een vrouw uit op de reeds glibberig geworden vloer, met in haar hand een ‘Slippery Nipple’. Links van haar heeft een man zijn enorme erectie tussen twee broodjes gestopt en loopt vriendelijk lachend richting het vrouwelijk schoon met de vraag of iemand honger heeft. Er wordt smakelijk gelachen! Uiteindelijk blijkt niemand honger te hebben. Jammer. Ook zonde van het broodje overigens.

  Aan de bar zit een jonge meid. Helemaal alleen. Verlegen. “Mag ik een ‘Orgasm’ van u?” vraagt ze aan de barkeeper. ‘WEL TWEE’ knipoogt de barkeeper terug. Beiden liggen in een deuk, en het meisje begint langzaam te ontspannen. Ergens op een bankje is een echtpaar een vrouw aan het betasten. Nog geen tien minuten geleden werd aan haar gevraagd ‘Wat wil jij?’. Een ‘Ménage à trois’ was haar antwoord. Ze bedoelde eigenlijk de gelijknamige cocktail, dus ze begrijpt de verwarring. Volgende keer toch maar gewoon een wijntje vragen.

  Een verdieping hoger gaat het feest helemaal los. De muziek heeft een hoog hijg gehalte en de ruimtes zijn bekleed met in plastic gewikkelde matrassen. Er is schaarse verlichting en in de hal zitten kijkgaten. Voor de mensen die liever kijken naar hetgeen anderen aan het doen zijn. En nogal kinderlijke zestiger steekt zijn hoofd door het gat en roept keihard “KIEKEBOE”. Het wordt niet gewaardeerd! Zijn kans om nog iets te scoren is direct tot een nulpunt gedaald. Niet dat het wat uitmaakt: hij heeft al jaren geen sex meer gehad. Niet hier .. en thuis ook niet. Ze komen hier puur voor de ‘sfeer’ maken ze elkaar wijs. Zijn echtgenote zit beneden in een kamertje ‘The Voice of Holland’ te kijken. In haar string. Er komen nog drie mensen in string de ruimte binnenlopen. “Hey, een string-kwartet” roept een kleine kalende man met een tapijt van haren op zijn rug. Hilarisch die swingers!!! En ook zo muzikaal.

  Bij de toiletten zit een man op de knieën zijn bi-sexuele fantasie uit leven; hij bevredigt een andere man oraal. Hij draagt alleen een boxershort en laarzen met sporen. Af en toe neemt hij tussendoor een teug van zijn cocktail: ‘Een Cocksucking Cowboy’. Er klinkt geregeld een ‘yihaaaaaa’ of ‘hold your horses’. Tja, hij beleeft zijn fantasie wel ten volle. Nou .. Giddy Up and Go dan maar!!!

  Op een matras ligt een stel te vrijen. Ze vinden het spannend dat er andere mensen zijn, maar vrijen doen ze alleen met elkaar. Althans, dat denkt ZIJ. HIJ weet wel beter ;-) Op een goede meter afstand ligt een man aandachtig te kijken. Hij schuift steeds een decimeter dichterbij. Net zo lang tot hij bijna met zijn neus in het hele gebeuren zit. Tien meter verder stoot een stel elkaar aan, lachend. “hahahaha, zie je dat!? De kijkdoos is weer bezig hoor!”. Het is een bijnaam die de man heeft gekregen van vaste klanten. Vroeger noemden ze hem De Trekzak, maar dat was nog voordat hij erectiestoornissen kreeg.

  Om 4 uur ‘s nachts vertrekken de laatste gasten. De schoonmaakploeg kan aan het werk; met tegenzin. In een hoekje ligt een leeg pakje Viagra. Vermoedelijk zal er ergens iemand rondlopen die zich morgen ziek moet melden op zijn werk, met de mededeling dat hij ‘zo stijf’ is.

  Buiten staan een aantal stellen nog met elkaar te fantaseren. Ze willen een keer iets anders organiseren. Met elkaar. In een stal. Ze wisselen contactgegevens uit en beloven elkaar plechtig contact te houden. Via facebook enzo.

  Drie weken later hebben ze hun eerste orgie. Ze hebben daarvoor op een boerderij een schuurtje afgehuurd. De boer zelf heeft geen enkel idee wat die mensen komen doen. Volgens hem is het een groep dierenliefhebbers die gezellig gaan brainstormen. Nou, stormen zal het zeker!

  Boven de schuur hangt een zelfgemaakt spandoek met de tekst “De PaardenClub“.

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!