Don't Miss

  Demente Rita

  By on 23 juli, 2012

  ‘Meneer, ik ben een beetje in de war. Weet u misschien wie ik ben en waar ik woon?’
  “Nou mevrouw, als u het zelf niet weet, hoe moet ik het dan in hemelsnaam weten? Succes met zoeken!”, en ik loop driftig door.

  Ahhh, toch wel zielig eigenlijk. Het mens is duidelijk zo dement als een deur, weet niet wie ze is en wat ze hier op aarde doet. Hmmm. Misschien kan ik haar een identiteit geven, dan zal ze zich vast beter voelen. Dus maak ik rechtsomkeert en wandel weer richting de wazig om zich heen kijkende oma.

  ‘Meneer, ik ben een beetje in de war. Weet u misschien wie ik ben en waar ik woon?’
  “Hey Rita, gekke doos, je moet me niet voor de gek houden he … ouwe stoeipoes”
  ‘Rita? Stoeipoes?’

  “Haha. Kom op muts, jij bent weer lekker bezig! Zeg ehm, wat ben je eigenlijk aan het doen? Ben je de voorbijgangers weer aan het bedreigen dat ze je OF sex OF jenever moeten geven? Of gewoon aan de wandel? Haha, jij bent me er ook eentje he! Heb je wel condooms op zak? Je weet toch wel wat er de laatste keer gebeurde he!? Maf ding!!! Zeg maar ik moet er weer vandoor Rita. Woon je nog steeds bij de Hell’s Angels? Joehoeee .. de groeten he!”

  *Oma staart beduusd richting de voorbijgangers. Haalt het gebit uit de mond, en begint ineens kamerbreed te lachen naar de mannen.*

  ‘Zal toch maar doen wat die meneer zei, misschien begint het dan vanzelf weer te dagen’
  Ach, dat lief menske. Die krijgt hoe dan ook een topdag!!!!

  Jammer dat ze het morgen niet meer weet.

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!