Don't Miss

  De eerste keer zoenen

  By on 1 augustus, 2012

  ### De eerste keer zoenen ###

  Die eerste keer weet iedereen denk ik nog wel; tenzij die nog moet komen .. dan niet! Tot mijn 15e vond ik meisjes slechts zijdelings interessant. Tja meisjes. Dat heeft toch niets met voetballen te maken!? De bal moest rollen, en die giechelende kuikens met vlechtjes en roze dingen aan … die zag ik niet eens staan. Meisjes zijn stom!!!! En ze hielden niet van voetbal! Okay, ter mijn verdediging: destijds wist ik nog niet dat het normaal is dat vrouwen onlogisch denken. Dat leer je pas later .. op school enzo.

  Maar ineens is er dan dat interesse, en gelukkig .. ook wederzijds (na enige intimidatie uiteraard). De eerste keer zoenen was, hoe kan het ook anders als rasechte Limbo, tijdens de carnaval. Er speelde een bandje en ik zat met een heel mooi meisje (Anja) met de kont op het podium waar de band speelde. Wat zenuwachtig gefriemel, speelse blikken .. en ineens werd de aanval ingezet. Door haar nota bene! (Ik persoonlijk was nog niet verder dan tactiek bepalen en de opstelling doornemen) Ehm, ho eens even *lichte paniek* … BUITENSPEL! OVERTREDING! Het was al te laat; de bal lag al in het net. Ergo: die tong zat al in mijn mond. Kiekeboe. *PROEST*. Ojee…
  Nou ja, als die tong er toch al zit .. dan er maar even leuk mee spelen ;-) Buiten het zoenen herinner ik me een trilling. We zaten direct voor de bass van de drummer. KEDENG .. KEDENG .. KEDENG. Leek een beetje op het geluid van een trein die over het spoor dendert. Mijn rug werd gemasseerd door de drum, de voorkant door een glibberig ding in mijn mond. Een halve meter lager werd ook iemand wakker. Down boy .. down. Snel de benen over elkaar. Hihi.

  Ik vond dat ik lekker kon zoenen :-)) Maar ja, ik vond wel meer in die tijd. Haha. Anja had volgens mij ook de vergelijking tussen de drum en het treinspoor gemaakt: die tong ging als een dolle tekeer! Ze woonde gewoon in mijn dorp maar als ik niet beter wist had ik gedacht dat ze de trein nog moest halen. ADHD op steroïden. Yoga voor de tong, hyperfast-remix. Ik was bekaf naderhand. Kramp in de tong, en speeksel van Anja op mijn wangen. IEKS.

  Al met al wel spannend, al vond ik dat ze er niks van kon. Hoor mij nou; het was ook mijn eerste keer. Achteraf bleek dat ik gelijk had ;-) … toen ik de tweede keer ging zoenen … de volgende avond … met een Karin. Minder knap, beter gevoel voor ritme. LOL. Maar ok, die had weer als nadeel dat ze kennelijk meende dat Aladdin’s lamp tussen mijn benen was verstopt. Ruw over de broek wrijven enzo. Helaas, Aladdin had verlof en er de geest aan gegeven. Geen drie wensen dus die avond. Weet wel wat mijn eerste wens was geweest! “KLAUWEN THUIS HOUDEN!”.

  Maar goed, het ging over de eerste keer .. Anja dus!

  Ik denk nog geregeld een keer aan haar …

  als ik in de trein zit … of haast heb.

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!