Don't Miss

  BBQ met lieve nichtjes

  By on 18 juli, 2012

  Net terug van een BBQ bij mijn zus, zwager en hun twee dotten van meiden. Voetballen, ravotten, gooi-en smijtwerk met die prinsesjes. Heerlijk. O ja, en eten. Bijzaak!!

  En zoals altijd zitten de kids dan weer te smeken om verhalen uit Den Ouden Doosch. “Oom, vertel nog eens een verhaal over wat jij op school allemaal deed”. LOL. Heerlijk die twee meiden. Die liggen dan compleet krom over wat die rare oom allemaal heeft uitgevreten. Spartelen dan ongecontroleerd over de bank heen, met een veelzeggende blik naar de ouders, alsof ze willen zeggen “Ohhhhh, hebben jullie dat gehoord!?????”.

  Ze stralen dan van oor tot oor, en kijken mij vol bewondering aan. Wat een gekke oom toch ook! Deze doorgaans rustige meiden zijn aan het einde van de BBQ helemaal ADHD geworden, zo hyper als een stuiterbal. Mooie taak voor de ouders om ze dan het bed in te krijgen. Gheghe. Sorry, mijn taak zit erop. You are on your own ;-)
  “Zeg mensen, ik ben er weer vandoor he!. SUCCES!”. Mijn zus roept dan nog zoiets van “EN BEDANKT HE!!!”. :-)))

  Bij het naar buiten gaan hangen er dan twee van die knappe kippetjes om je nek ‘nog 1 verhaaltje oom, eentje nog! Of een mop’.

  “Opzouten, lelijkerds!”. De glimmende ogen verraden dat ze hun oom inderdaad maar al te goed kennen. Je wordt gewoon totaal niet meer serieus genomen. Terecht!

  *Zucht*

  Jip, een trotse oom. Ook terecht.

   

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!