Don't Miss

  Amerikanen zijn idioten

  By on 22 september, 2012
  Amerikanen. Iedereen die me een klein beetje kent weet dat ik er een hekel aan heb. Ze vinden zichzelf het meest superieure volk, slim en welvarend. ‘The American Dream’. Eerder een ‘nightmare’ als je het mij vraagt.

  Laten we eens even kijken ….

  Ze rijden in auto’s die 1 op 5 rijden. Ze putten de natuurlijke reserves dus compleet uit. Ze betalen 3,8 dollar voor een gallon benzine. Een gallon is 3,78 liter. Dus 3,8 dollar voor 3,8 liter benzine. Dat is dan dus 1 euro voor 1 liter benzine. Belachelijke prijzen, en dan ook nog eens als idioten verbruiken. Belasting komt er dus niet binnen op die manier. Geen geld voor alternatieve brandstoffen en geen geld in de staatskas. Geld om bijvoorbeeld iedereen in de gezondheidszorg op te nemen. Nope! Gezondheid is een privilege voor de rijken en geen grondrecht zoals bij ons. En zorg heb je nodig in een land waar je bij een avond ‘uit eten’ kan kiezen tussen Burger King, McDonalds, Kentucky Fried Chicken, Wendy’s en meer van dat soort vraat.

  Loop eens een dag over straat in The States en je zal denken dat je op een conventie van Skippy-ballen terecht bent gekomen. Belachelijk dikke mensen. Het enige dat ontbreekt is dat handvat op hun hoofd. Toch geen skippybal dus! En geloof me, als ik zeg dik dan bedoel ik ook DIK.

  Mocht je je een keer verslikken in een hamburger, dan mag je de eigenaar van de tent aanklagen. Voor miljoenen. Je veinst een trauma, huurt een advocaat (op iedere hoek van de straat zitten er wel een aantal) en ‘we are gonna sue you!’. De rechtbanken worden overspoeld met die onzin. Tijd om seriemoordenaars aan te klagen is er niet; er is ergens nog een hamburger slachtoffer dat voorrang heeft. Rechtspraak geschiedt via een jury. Jut & Jul worden van de straat geplukt voor ‘jury-duty’. Voor je het weet zit Britt van ‘Meisjes in de jungle’ jou hartstikke schuldig te bevinden puur omdat ze het niet snapte. Alweer niet! Ze zat waarschijnlijk ook in de jury bij het O.J. Simpson proces. Een tweevoudig moordenaar, maar een hele bekende sportman. Dus Tja! Je kan een zwarte man toch niet als moordenaar bestempelen? Dat is racisme! Althans … volgens de Amerikanen.

  Tijdens verkiezingen stemmen ze bij voorkeur op de domste kandidaat, puur omdat zijn onzin het dichtste in de buurt komt van de gemiddelde Amerikaan. Denk even aan George W Bush jr. Een labiele geloofsfanaat!

  TV-Priesters plegen er ‘en masse’ ontucht. Een president laat zich even lekker pijpen door een stagiaire. De stagiaire bewaart de jurk met de spermavlekken? Waarom? ‘The proof is in the pudding’ zeggen ze daar dan. Nou ja, pudding? Sperma dus kennelijk. Clinton staat vervolgens heel zielig voor de camera. Met zijn vrouw. Zijn populariteit stijgt? Wat een land! Ze willen geen naakt op TV maar hebben de grootste porno-industrie ter wereld?

  ‘Everybody has the right to bear arms’. Okay.. allemaal een pistol in huis. Of erger .. een AK47. Rattatatatata. Je kunt op iedere hoek ergens worden neergeschoten. Door een kind van 10 dat speelt met papa’s mitrailleur. Geen nood hoor! Je kan ze altijd aanklagen. Zelfs NA je dood.

  Ik kan nog uren doorgaan, maar ik denk dat mijn punt wel duidelijk is …

  Amerikanen zijn in mijn ogen volslagen IDIOTEN!

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!

  One Comment