Don't Miss

  70’s en 80’s feest 2012

  By on 16 september, 2012

  Gisteravond op het 70’s-80’s feest stond ik even uit te blazen in de rokersruimte. Haha, letterlijk dus. Aan een tafeltje zat een man die ik vaag ken van vroeger. Niet echt een helder lampje zullen we maar zeggen! Naast hem zat zijn echtgenote. Een dronken lampenkap.

  Ik kon hun bezopen gelal amper verstaan, maar begreep dat ze aan het opscheppen waren over hoe gelukkig ze zijn. Hij bralde iets van “leuk met elkaar” en dan deed zij er nog gemoedelijk een schepje bovenop met “SUPER leuk met elkaar”. Het werd irritant op het moment dat ze onbedoeld ook nog onze taal gingen verkrachten door te zeggen dat ze “dik OP elkaar” waren. Dat onsmakelijke beeld wilde ik even niet op mijn netvlies hebben. YUK!

  Teneinde het gesprek af te ronden vatte ik het dronken geleuter maar even voor ze samen door te zeggen: “Ik hoor het wel; jullie kunnen lezen en schrijven met elkaar!” ;-)

  Je hoopt op zo’n moment dat ze zo verstandig zijn om gewoon met een JA te antwoorden zodat ik mijn weg kan vervolgen. Maar nee hoor! De vrouw meende toch nog even te moeten zeggen: “Zwij maken nergenz een punt vwan!”.

  “Dat zullen dan hele lange zinnen worden” was mijn antwoord.

  Het kwartje viel niet! Lampies!!!!

  About BrainDump

  Hersenspinsels en overpeinzingen vermengd met het nodige cynisme en sarcasme. That's me!

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.